2024. április 26. péntek
 
 
2019. május 18. Emlékkereszt avatás PDF Nyomtatás E-mail
FacebookIWIWSatartlapGoogle bookmarkLinkter.huvipstart.huMyspace bookmarkDiggUrlGuru.huBlogter.huDel.icio.usTwitterJP-Bookmark
2019. május 23. csütörtök, 15:45

 2019. május 18. Emlékkereszt avatás Betlehempusztán

2019. május 18-án  Betlehempusztán találkoztak az elszármazottak és hozzátartozóik. Tóth László és Sándor Tibor fáradhatatlan és önzetlen munkája tette lehetÅ‘vé, hogy méltó körülmények között, gyönyörű környezetben emlékezhettünk az elÅ‘dökre.
Sándor Ajsa Szülőföldem c. verse után a Győri Obsitos Dalárda és a Téti Ifjúsági Fúvószenekar tette hangulatossá az ünnepséget. Bella Violetta református lelkész áldást kért a keresztre, a jelenlevőkre és az ősök emlékére. A találkozót megtisztelte jelenlétével Vága (Szlovákia) polgármestere és a győrszemerei és téti polgármester is.
A megvalósítók, keresztállítók munkáját önkéntesek is  segítették. A műsor után a szervezÅ‘k megvendégelték a jelenlévÅ‘ 120 személyt. A baráti beszélgetések során felelevenedtek a régi emlékek. 

Jó volt találkozni régen látott ismerősökkel, akiknek múltja, ősei valamilyen módon Betlehempusztához kapcsolódtak.

Köszönjük az együtt töltött szép órákat! 

Kívánjuk, hogy teremtődjön hagyomány ezzel a találkozóval!
Horváth Magdolna és Kiss Lászlóné

  További képek itt!

Módosítás dátuma: 2019. május 23. csütörtök, 19:27
 
FacebookIWIWSatartlapGoogle bookmarkLinkter.huvipstart.huMyspace bookmarkDiggUrlGuru.huBlogter.huDel.icio.usTwitterJP-Bookmark